Followers

Nuffnang Ads

Sunday, March 2, 2008

first class with puan Nora...

2 hb. 3..
~harini 1st class dengan puan Nora..(internet for journalist)..
belajar wat blogspot..
sebelum ni teringin jugak nak wat blogspot,tapi xbrp nak pandai sgt nak wat...
pastu dapat gak merasa ade blog sendiri...
erm,ingatkan payah sgt nak wat...tapi senang gak sebenarnye...
sebelum ni blajar dengan sir ezuan dengan madam amy...
selalu tertinggal class...
harap2 da dapat lecturer baru ni,class dapat diteruskan...rase mcm best je class ni....sbb blajar internet kan!!=)
agak risau gak la nak wat gurau ngan puan nora ni,coz nampak mcm series jer...xmacam puan zimah....ehe...mgkin baru lagi kowt...
okey,thanks puan Nora coz sudi ajar kteorg=)



8 comments:

  1. ain sengal.. you know your senior...

    ReplyDelete
  2. sonok blaja internet konon padahal suke blaja my space

    ReplyDelete
  3. Congratulations... u have ur own blog...

    ReplyDelete
  4. ain sorry beg yang ko mintak dah habis ...lain kali kalau ade aku bagi awak ye.......

    ReplyDelete
  5. eida pandai -pandai lah hantar comment kat aku ye........

    ReplyDelete

Oh, terima kasih komen :)