Followers

Nuffnang Ads

Wednesday, April 8, 2009

mula-mula dan akhirnya....

mula-mulanya:
adoi...mmg kekecewaan terserlah di wajahku bila mendpt tau...(chewah!):
hmm.....special report aien da siap skrip, da siap stand upper dan sumenye sudah...
tapi, cukup kecewa bile saat terakhir nak g shooting ke tempat tu, sr itu rupenye tak menepati syarat....wah! camane ni???panik+pane= biol %^&*$#
mcm2 da pikir.....adekah laporan khas yg bakal dibuat itu akan direject??
jwpnnye = ya!
adoi,...mule2 aien mmg xpuas hati sbb yela da tinggal 2 minggu je lg mase nak abiskan wat special report....akhirnye harini aien g jugak ke tempat tu......rupenye mmg xleh wat sr kat tmpat tuh....terpaksa wat pasal lain....mmg blank otak.....x terpikir sudah!
akhirnya:
dapat jugak idea....panjang ceritanya.... potpet potpet potpet !#$%@&*^%%$\
sehinggalah akhirnya aien wat laporan khas D'SERAI ent....alhamdulillah......syukur....
[0_o] berjalanla dgn lancarnye...amin!

2 comments:

  1. ahaks.......yela...nak diceritakan amatlah panjangnye....hee....

    ReplyDelete

Oh, terima kasih komen :)