Followers

Nuffnang Ads

Wednesday, May 23, 2012

Blog yang tidak berpenghuni? Kesian (-_-!)

haha.. sgt melampau! Lama betul tak apdate. Kesian belog. da mcm tak berpenghuni je! Tak tau la samaada bz, tak ada masa, tak de idea, tak de cerita nak dikongsi walaupun belambak giler nak cerita, mahupun malasss ! ngeh3. Melampau kan ! Bukannya tak nak update. Entah la, rase macam tak cukup masa, rasa mcm malas pun betul jgk. Semenjak 2,3 minggu bercuti ni, pastu balik cuti keje pulak bertimbun. Terpaksa tangguh keje2 sbb pc rosak. Tapi alhamdulillah, keje yg tertunggak tu dpt diselesaikan dgn sempurna sekali. Saya pun tak tau ape masalah kompiter tu. Setiap 2 bulan sekali mesti nak buat hal. Huh! Manja giler. Macam tau2 je bila org sibuk nak buat keje baru la dia nak rosak. Mase org duk pegi oliday sampai x ingat dunia tu takde pulak dia nak rosak2. heh! Skang bila dah tukar technician repair pc ni, harap2 semakin elok. Dgr2 motherboards je yg rosak. Err, grandmotherboards rasenye ok lagi kott. kakaka.. Gelak jom :D 


Err? ape kena mengena gambar ni dgn blog nii?
Okay, penjelasannya disini : Kisah sy sama la mcm kisah dlm gambar diatas. Biarlah takde kena mengena pun. Kadangkala saya rasa nak sgt apdate blog nii. Tapi, tapi, tapii pi pi.. Entahh! mcm byk sgt benda nak kena buat walaupun masa tu kdg2 memang ada utk diisi dgn blog ni. Tapi hati saya tak pernah berubah pd blog nii. melainkan layout dia je berubah. hee.. Takde blog lain yg dapat menggantikan blog ni. Peace ")

Err, tahun ni dah pun masuk pertengahan eh, penghujung bulan May kott.. Tahun ni mmg tahun Naga. Yeah, Tahun saya cuti-cuti Malaysia. 1 Malaysia dah pun saya singgah. Kecuali Sabah dan Sarawak. Asik terlepas flight je!Bluerkk!(-_-!) Gambar bercutii? ade dlm album pesbuk, dan ade dlm dslr yg tak tgk lagi pun ade. haha. bz sgt kate ko ! Best bile keje dgn abah. Bile2 mase leh cutii. wahahaha.. :D tengkiu abah ! Doakan kite dapat keje lain cpt2 ek ! kalau sape2 terserempak dgn iklan mintak keje kosong ni roger2 la saya ekk! Mane tau korang nak pakai pekerja yg berhemah gilerr macam sy nii. kakakahak! Dan doakan saya cepat kaweng ekk! haa.. tak gatal , tak gatal ! Saya ckp camtu sbb bila org dah tau umur sy, diaorg akan tanya bila nak kaweng? , bila nak kaweng? uhh! Penat nak jawab. Muda lagi nii. heh ! sabo la !  Masak pun failed lg nii heyy! Megi goreng pun baru je pass ! hee.. gurauu je. Tapi bila org yg tak tau umo, mesti diaorg akan tanya tingkatan brp nii? mak aii ! saya dah tua la pacik macikk! Jgn lakar2 la pacikk.. Okay, tak payah byk tanya lg erkk! umur sy baru 23 tahun 9 bulan brp hari tah. Muda sgt lagi kann! so sweet nak kawen awal2. haha.. Gelak jom ! Nanti saya buat press conference kalau tak dtg, saya cepuk2 sape yg byk tanye tuhh.. hokehh! salam 1 campur 1 ! muahhyakk! 

2 comments:

  1. 1st, aku suka nama kau. 2nd, untunglaaaaaa tauke bapa sendiri....... hahahah..

    ReplyDelete

Oh, terima kasih komen :)