Followers

Nuffnang Ads

Saturday, September 21, 2013

TAK NAK CAKAP BANYAK.


Tak nak cakap banyak. Kalau awak nak tanye ape yang saya nak sekarang , cuma satu jawapan saya. Tu ha kat bawah tu. Dah takde benda lain. Walaupun dah lame kuar , tapi nak jugak merase. Entah. Tak tau kenape rase macam nak sangat guna galaxy s4. Saya ulang sekali lagi. Samsung galaxy s4. *buat muka kesian. Nak tau kenapa saya suka? Pertama sebab saya suka dengan size die. Tak besar tak kecik tak gemuk , kurussss ! Kedua? Sebab memang saya nak. Saya nak la! *Sambil hentak kaki.

Tapi.. Hurm , sekarang ni bile setiap kali cakap nak tukar henpon je mesti kena korbankan dulu hasrat tu. Yela , kite bukan jenis org senang. Cakap sekali terus gedabak ade depan mata. Turun dari mane pun tak tau. *Nampak tak muke seposen ni? Bukan nak buat cerita sedih. Cuma terase jugak perubahan pada diri sendiri lepas bertunang ni. Kalau nak itu ini tak boleh terus dapat lagi skang ni. Kena korban sikit. Segala bagai kena jimat. Sedar diri hoii. Awak tu kena saving dah skang ni. Tak guna banyak , sikit pun pasti ade yang nak guna jugak nanti. Kalau dulu boleh la nak bazir itu ini. Beli baju 40 hengget selai pun duk tergantung lagi dalam almari sampai sekarang. Nampak? Dulu kemain  pemunah ! Sekarang? Dah macam boleh buat tajuk lagu tegar kan? Aku yang dulu bukanlah yang sekarang ! hoi ! Dulu pemunah , sekarang err jap takde idea nak sambung. Kekeke. Kalau dulu cakap nak tukar henpon je , tak sampai sebulan cakap terus tukar baru. Ok. Tak payah nak ungkit lagi. Bersabarlah wahai hati. *pujuk diri sendiri. So kalau sape2 yang terase macam kesian ke , rase macam terbuka hati nak bagi hadiah kawen ke. Rase2 macam ade henpon canggitu tapi macam xguna sangat ke. Bolehlah pm saya untuk dapatkan alamat ! Ok? Kerjasama anda amat saya hargai. Ehh ! jap ! taknak kaler hitam. Nak kaler putih je ! Hehe. Okbyebye !



14 comments:

  1. mama mampu tengok je dear... hihi
    lagi kesian...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. kekeke.. kite serupa la mama :'(
      tiap2 hari tgk dekat gugel je. hehe.

      Delete
  2. hanya mampu melihat. nak merasa belum boleh lagi... hahhaha

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kacak bergaye kan ! Argggghh.. nak nak !

      Delete
  4. huhu..mun pon xmampu..mampu tengok je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHA. Jom kite tengok same2. sambil buat muke kesian :'(

      Delete
  5. hahaha...1 sebab kalau sally beli S4...sbb duta dia CNBLUE je pun :)

    I'm Sony big fan! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tak kisah la sape pun duta die. Yang penting s4 kacak ! kekeke :D

      Delete
  6. kak sura pun mampu tengok jer..huhuhu.:)

    ReplyDelete
  7. Hmm.. Teringin jugak nak pakai latest android, terutama yg tngkap gmbar boleh edit lawa-lawa kan. Hmm~ Tapi memang. Nak kumpul duit khwin ni.. Ikat perut la.. Same situation here, so sangat mengerti.

    ReplyDelete
  8. salam....bak fone tu sini..hehe tq singgah blog sue ye

    ReplyDelete
  9. join kontes RHB kat fb ada chance menang S4 =)

    ReplyDelete

Oh, terima kasih komen :)