Followers

Nuffnang Ads

Monday, January 9, 2012

Giveaway Tiket Wayang oleh Muazfaris 2012

Tepat Jam 12:27pm waktu Montago Bay, Jamaica la sgt kononye dgn salji yg tibe2 turun, angin sepoi2 bahasa..Tibe2..,

GiveAway lagi? wahh3 .. Hebatt!
Wuhuu.. Dlm keadaan saket gigi tahap nak mkn orang ni pun saya
masih lagi nak amek kesempatan nak join GA. muahaha :D
Tah la nape. Bile join GA je tak rase pulak saket gigi nih! mwehehe..
hurm, Btw ade yg tag saya sebenarnye. Thanks dear <3 Alang2 bile bace
 syaratnye saya paham. So, saya join la. Padahal nak demam dah ni kot :( hmm.
Okayy, nak bgtau GA ni baru GA kali ke3 saya join spnjg sy berbeloger! wuhu..
Sbbnye saya sgt malas nak cari GA , melainkan ade yg tag saya. tu saje. ngee :P

Sape2 yg berminat nak Join dipersilakan..
click SINI pun boleh :)
Okayy, disebabkan salah 1 hadiahnye adalah tiket wayang,
Tanpa memikir panjang, Saya pun Join dgn muke tak malu nye :D
 Dan jawapan kepada soalan 'Siapakah watak utama dalam filem
CONTRABAND' adalah : MARK WAHLBERG. (chopp! tak tiru!) hee..

Last but not least! Saya tag kwn2 Malaysia saya. hee : 
1. Fatin Adilla
2. Airill Anuar
3. Syafiq Amirullah

Sape2 yg kebetulan terbaca yg saya tak tag pun dipersilakan :D
okay Mr. Muazfariz, i have Done!


#Bubyeee..Nak sambung saket gigi smule. Uwaaa~ :(

3 comments:

  1. terima kasih dear krn join GA aku ni.. w/pun tak seberapa. Bangga jadi yg ketiga GA yg ko join..

    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  2. sama2. Da penah menang at the first GA. hope yg ni pun same. hee ^____^

    ReplyDelete

Oh, terima kasih komen :)