Followers

Nuffnang Ads

Tuesday, August 27, 2013

Shhhh !

Waaa.. Dalam diam-diam rupenye blog ni jadi tumpuan tuan puan jugak ehh? Ramai stoker moker joker rupenye dalam blog ni. Eee! Tak sangka. Entry sebelom ni hampir 100 org datang menelaah. Tak tau la pulak dalam hampir 100 org tu org yang same atau sebaliknye. Tapi tak sangke jugak kan? Ramai silent readers rupenye blog ni. Ngehngeh! Elelelelehh.. Tak ngaku lettew ! 


Hurm, ape-ape pun terime kasih pada Mak Jah jual sawi online , Pak Din yang berniage ayam golek belakang pavillion tu, Abg Mail lakinye kak bedah tong gas tak lupe jugak buat Kak Tonn ketua jurulatih yoga dan semua2 lah yang sangat rajin membaca blog ni. Anda semua seorang pembaca sunyi2 yang sangat sweet ! Susah nak carik tauu. Ngee ! Tapi kalau boleh jangan lah tak tinggal jejak langsongg. Kalau bace entry tu bagi la feedback 2 , 3 rangkap. Ni main senyap je belake2. Sedeyhh! Penat mak nokk! Nak taip punye la kerah jari tenage. Tapi ekau main baco2 pastu main lari hilang ontah ko mano den nak cari nyo. Paling kurang den nak tau jugak sapo2 pominat den. Mano tau Nora Danish ke, Farid Kamil ke yang belek2 blog den. Banggo rasonyo !

12 comments:

  1. wahhh, sonyap sonyap ado silent readers.. bestnya. hahaha. mmg seronok klu tengok pageviews kita byk. rasa perasaan yg tak boleh digambarkan. hahaha, k saya over. saya saya saya peminat kak. hohoho. boleh kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE. Tahu takpe. Kan kan ! Um peminat akak? Oke3. Kena buat fanclub la lepas ni. Ahaa :'D

      Delete
  2. bestkan bila tgk ada pembaca kat blog sndiri.. :)
    rasa semangat nak story mory lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah ! Rase macam tiap2 hari nak follow up blog. Ngee :') btw tq !

      Delete
  3. betul2..nk wt cmne kite bkn bloger terbaik...kuikui..nice blog

    ReplyDelete
  4. Hai.. salam kenal..
    Done follow sini no. 334
    Jomm folllow teman lak yea.. hee..
    Leh kunjung mengunjung selalu kann..
    http://tengkubutang.blogspot.com/

    Klu minat kucen.. http://kucenkucenbelogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hy tenku butang ! Salam kenal jugak.
      TQ follow !

      Delete
  5. singgah buat pertama kali kat sini ..salam perkenalan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal cik itah @ rama-rama pendek !
      TQ sudi singgah !

      Delete
  6. Assalamualaikum dan salam perkenalan..nice blog:) norazhobbies

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Salam perkenalan.
      TQ sis !

      Delete

Oh, terima kasih komen :)